Om oss

Vi hjälper dig med allt inom flytt och transport

Välkommen till en transportverksamhet som prioriterar trygghet och säkra transporter med en personlig och professionell touch.

Vi erbjuder flyttjänster, transport, packhjälp, avhämtning, montering, demontering, hantering av byggavfall och städning med mera. Vi besitter lång erfarenhet inom vårt område och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster. Våra transportörer är försäkrade och vår personal är välutbildad inom både flyttning och städning.

Genom flera samarbetsavtal och partnerskap med olika företag har vi etablerat oss som pålitliga leverantörer med hög kundnöjdhet.

Vi kan även erbjuda dig en garantiförsäkring genom Trygg Hansa.

Säkra och effektiva transporter

Vi har noggrant studerat marknadstrenderna och förstår vikten av att erbjuda säkra och effektiva transporter. Du söker ett transportföretag som kan leverera pålitliga resultat. Men du behöver mer än så. Du vill också ha tillgång till extra tjänster såsom hemstädning och kontorsstädning för att underlätta flytten. Vi finns här för att tillgodose dina behov!

Vi lägger största omsorg vid såväl packning som stuvning och finns alltid tillgängliga om du har några frågor. Dolda kostnader och saltade fakturor kommer du att slippa när du anlitar oss för en flyttjänst – raka besked och ärlighet är alltid viktigast för oss. Vi vill vara en pålitlig flyttpartner i alla lägen!

Vi innehar alla relevanta tillstånd

Vi arbetar dessutom hårt för att skapa en säker och trygg miljö för våra anställda. Vi har alla relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd, är försäkrade och har F-skattsedel.

Miljö och kvalitet  

Vi erbjuder kundanpassade och leveranssäkra transportlösningar och lagringsmöjligheter. Hög kvalitet, personlig service och och miljöskydd uppnår vi genom:

• Flexibilitet inför våra kunders önskemål
• Bästa tillgängliga teknik inom ramen för vad som är ekonomiskt försvarbart
• Kontinuerlig uppgradering av fordonsparken i enlighet med miljözoner och andra miljökrav
• Ständigt arbete för förbättringar i vårt miljöarbete
• Fastställda mätbara miljömål
• Personalutbildning i takt med utvecklingen inom vår bransch
• Omsorg om kundens egendom
• Bedrivande av terminalverksamhet i egen regi
• Säker arbetsprocess
• Engagerat och hänsynsfullt bemötande av varandra, våra kunder och våra leverantörer

Personalen är vår främsta resurs.

Som din transportpartner är myndigheters lagar och andra krav ett självklart åtagande som genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi har vår bas i Göteborg, men utför flyttuppdrag i hela västra Sverige.

kontorsflytt Göteborg

Välkommen till ett fullserviceföretag inom flytt och transport