Övriga tjänster

Privatflytt

Vi utför flytt av privata bohag med perfektion och trygghet i fokus. Vi flyttar från villor och lägenheter och hjälper även till med transporter av enskilda möbler. RUT-avdragsgillt!

Tungflytt

Pianon, vapenskåp, kassaskåp, pallgods, flytt av gymutrustning, varmvattenberedare – vi hjälper till med varsam och effektiv flytt av tungt gods.

Expressarbete

Vi kan lösa tillfälliga snabba transporter på kort varsel till såväl företag som privatpersoner. Vi hjälper till med att bära, lasta, lossa, stuva och packa.

Flytt av dödsbo

Vi hjälper till med att ta hand om flytten av dödsbo, ett ofta tungt arbete både fysiskt och mentalt. Vi kan även hjälpa till med att skänka pengar till välgörenhet och bistå vid auktionering av dödsbon.

Flyttkartonger och packmaterial

Vi tillhandahåller flyttlådor, bubbelplast och annat flyttmaterial av hög kvalitet

Städtjänster

Känns flyttstädningen betungande? Vi hjälper givetvis även till med detta. Dessutom kan vi erbjuda röjning och bortforsling av inventarier, tömning av vind och källare med mera.

Transport & pallgods

Vi kan hjälpa företag med att få logistiken att flyta. Vi erbjuder transport och frakt till alla branscher och flyttar lösöre, pallgods och tungt gods, allt med stor effektivitet och servicesinne.

Evakuering

Vi skräddarsyr lösningar för evakuering vid stambyten och större renoveringar. Vi tar fram en arbetsplan tillsammans.

Magasinering

Behöver du förvara dina eller företagets tillhörigheter under en längre eller kortare period? Vi kan erbjuda förråd med stor tillgänglighet som passar era specifika behov.

 

Välkommen till ett fullserviceföretag inom flytt och transport