Övriga tjänster

Privatflytt

Vi utför flytt av privata bohag med perfektion och trygghet i fokus. Vi flyttar från villor och lägenheter och hjälper även till med transporter av enskilda möbler. RUT-avdragsgillt!

Transport

Behöver du hjälp med att köra hem större möbler som soffor eller bord, eller om ni köpt vitvaror som ni behöver hjälp med så kan vi hjälpa er med smidig och effektiv transport. Våra transporttjänster går att beställa som en del av en flytt eller som separata tjänster. 

Tungflytt

Pianon, vapenskåp, kassaskåp, pallgods, flytt av gymutrustning, varmvattenberedare – vi hjälper till med varsam och effektiv flytt av tungt gods.

Flytt av dödsbo

Vi hjälper till med att ta hand om flytten av dödsbo, ett ofta tungt arbete både fysiskt och mentalt. Vi kan även hjälpa till med att skänka pengar till välgörenhet och bistå vid auktionering av dödsbon.

Flyttkartonger och packmaterial

Vi tillhandahåller flyttlådor, bubbelplast och annat flyttmaterial av hög kvalitet

Städtjänster

Känns flyttstädningen betungande? Vi hjälper givetvis även till med detta. Dessutom kan vi erbjuda röjning och bortforsling av inventarier, tömning av vind och källare med mera.

Packning och uppackning

 Vi erbjuder såväl packning och uppackning för att ta bort stressen från dig när du ska flytta. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag och andra organisationer med detta. 

Transport & pallgods

Vi kan hjälpa företag med att få logistiken att flyta. Vi erbjuder transport och frakt till alla branscher och flyttar lösöre, pallgods och tungt gods, allt med stor effektivitet och servicesinne.

Magasinering

Behöver du förvara dina eller företagets tillhörigheter under en längre eller kortare period? Vi kan erbjuda förråd med stor tillgänglighet som passar era specifika behov.

 

Välkommen till ett fullserviceföretag inom flytt och transport